CHOICE breidt insights team uit

maandag 11 januari 2021

CHOICE insights + strategy breidt haar insights team uit met 3 nieuwe medewerkers. CHOICE heeft Sanne Merkelbach benoemd tot Team Lead Qualitative, Jelle Fastenau tot junior insights consultant en Denise Vorst tot data analist.

Sanne is in de functie van Team lead Qualitative leidend bij alle kwalitatieve projecten bij CHOICE. Ook geeft zij sturing aan het voltallige insights team. Sanne heeft 20 jaar ervaring in functies op het gebied van merk, marketing, innovatie en insights voor werkgevers als JT International, HAK en Unilever en als freelance kwalitatief onderzoeker. In haar laatste functie was Sanne Manager Marketing en NPD bij Hilton Foods.

Jelle studeerde in 2018 af aan de Universiteit van Leiden, richting in Economic and Consumer Psychology. Jelle heeft tijdens zijn studie gewerkt als content marketeer en als student-assistent bij de Universiteit Leiden. Na een traineeship in het onderzoek is Jelle bij CHOICE in dienst getreden. Binnen het insights team van CHOICE gaat Jelle zich bezighouden met de opzet en uitvoering van insights trajecten voor klanten als RET, Vereniging Eigen Huis en Dienst Publiek en Communicatie.

Denise is in 2015 afgestudeerd aan het Leids Universitair Medisch Centrum, richting Geneeskunde en in 2018 aan de Erasmus Universiteit, richting Health economics, policy and law. Tussen 2015 en 2020 heeft Denise diverse onderzoeksfuncties vervuld bij de GGD, data-adviesbureaus en het Leids Universitair Medisch Centrum. Bij CHOICE gaat Denise de insights consultants ondersteunen met analyse en ontwikkeling.

Kennismaken?

Of meer weten?

klik hier voor ons team