Zilveren sponsor MIE!

woensdag 29 januari 2020

CHOICE Insights + Strategy is net als voorgaande jaren weer zilveren sponsor van het Marketing Insights Event dat op 5 en 6 februari 2020 wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ook dit jaar zijn wij weer prominent aanwezig op het grootste event voor de marketeer en insights professionals. Lees hieronder wanneer en waar je ons kunt vinden.

Stand #8

Wij zijn beide dagen van 's ochtends vroeg tot de borrel te vinden op de beursvloer, in stand #8. Dit jaar hebben wij net als altijd, uiteraard weer een leuke verrassing voor alle bezoekers van onze stand! Dus kom langs voor een goed gesprek, een leuk idee of om letterlijk weer even op te laden.

Klantcase Hunkemöller, wo. 05/02/20 12:00-12:45

Survey respons staat onder druk. De kwaliteit van data daarmee ook. Insights staan of vallen met de kwaliteit van je data. GenZ is, net als veel jongere doelgroepen nog complexer. Hoe bereik je ze? Hoe hou je ze betrokken? Hoe maximaliseer je je respons en minimaliseer je 'afhakers'?

In deze lezing vertellen wij je aan de hand van een praktijkcase voor Hunkemöller hoe wij dit via Joyce hebben gerealiseerd. Anders. Persoonlijker. Slimmer.

Je maakt kennis met ‘Joyce’, de nieuwe Insights Innovator van CHOICE Insights + Strategy die als belangrijkste taak heeft om surveys leuker, makkelijker en beter te maken. Nieuwsgierig?

Meld je aan voor de lezing en zie hoe de surveys van Hunkemöller voor haar klanten leuker zijn om in te vullen, en zo betere data geven als basis voor de insights.

Weten hoe?

Kom maar onze lezing op het MIE

Ik meld me aan