Even voorstellen: Joyce. Chatbot surveys

woensdag 1 januari 2020

"Hallo, ik ben Joyce. Ik ben de nieuwe aanwinst van CHOICE Insights + Strategy. En per 1 december ben ik insights innovator van CHOICE."

"Wist je dat de respons op survey onderzoek in 30 jaar met 30% gedaald is? 

Mijn primaire taak bij CHOICE is om surveys en insights persoonlijker, leuker en beter te maken. Persoonlijker en leuker voor respondenten om mee te doen, en blijven doen. En beter voor opdrachtgevers door een hogere kwaliteit data. 

Een survey die leuker is om aan mee te doen, die niet voelt als een vragenlijst maar als een conversatie, zorgt voor een betere kwaliteit antwoorden, een hogere respons, en een lagere uitval. De eerste tests wijzen uit dat Joyce respons met 40 tot 60% weet te verhogen, zelfs binnen moeilijk bereikbare doelgroepen als jongeren."

Met haar flexibiliteit, snelle respons en een bereikbaarheid grenzend aan 24/7 is Joyce een echte aanwinst voor CHOICE Insights + Strategy. Joyce weet vragenlijsten te veranderen in agile conversaties.

Nieuwsgierig geworden hoe Joyce hierin slaagt? Je kunt haar bereiken via joyce@thechoice.nl, via 06-46060756 of 020-5210660. Wij komen haar graag aan je voorstellen.

Of bezoek op 5 en 6 februari het MIE in de Jaarbeurs in Utrecht. Zij is op beide dagen aanwezig in stand 8!

Meer weten of zien van Joyce?
open in nieuw venster

Maak kennis met Joyce

Stop met surveys, start met conversaties

Klik voor een demo