Gewonnen! Aanbesteding Ministerie van Defensie

dinsdag 3 november 2020

CHOICE wint aanbesteding Ministerie van Defensie

CHOICE insights + strategy heeft de Europese aanbesteding voor het klanttevredenheid- en behoeftenonderzoek voor defensiecateraar Paresto gewonnen.

Van de in totaal 16 inschrijvingen is de aanbieding van CHOICE insights + strategy als beste beoordeeld. De aanbesteding geldt voor een periode van 4 jaar.

Op vier van de acht vraagthema’s behaalde CHOICE insights + strategy de maximale score. De aanbesteding omvat het meten van de cateringtevredenheid van de 60.000 medewerkers van de 7 krijgsmachtonderdelen van defensie op de 114 locaties verdeeld over 7 districten. Ook het meten, kwalitatief en kwantitatief van huidige en toekomstige behoeften van de medewerkers maakt deel uit van de aanbesteding.

Martin Siebelhoff, CEO CHOICE: “Wij zijn trots dat wij met ons team Paresto gaan helpen bij het zetten van de volgende stappen richting een 8+ beleving voor de gasten”.

CHOICE insights + strategy gaat het tevredenheids- en behoefteonderzoek opbouwen volgens haar beproefde 360o CX-instrument waardoor zowel de operatie als management structureel van relevante inzichten worden voorzien.