Samenwerking CHOICE en WAVE

donderdag 11 mei 2023

AMSTERDAM, 04/2023 - CHOICE insights + strategy, specialist in marketing en communicatie insights, en WAVE Marketing Consultancy, gespecialiseerd in operationeel en strategisch marketingadvies, gaan nauw samenwerken.

Arno van Welzen, strateeg bij CHOICE: “Het is altijd onze ambitie geweest om een compleet pakket aan ‘fact based’ marketing services aan te kunnen bieden maar zonder direct alles in eigen huis te hebben. Wij weten waar wij goed in zijn, en werken daarbij graag nauw samen met partners met hún expertise. WAVE Marketing Consultancy is zo’n partij, dus de samenwerking is een hele logische.”

Zowel CHOICE als WAVE Marketing Consultancy blijven onder de eigen naam opereren, maar door de samenwerking wordt het voor beide partijen mogelijk om geïntegreerde trajecten op het gebied van insights, data science, fact based consultancy én implementatie en training aan te bieden. Arno van Welzen: “Na de uitbreiding van ons team met twee data scientists waardoor we nu ook complexe attributie technieken en predictive modelling aan onze insights hebben toegevoegd, is een operationele of strategische implementatie hiervan met WAVE Marketing Consultancy een hele waardevolle toevoeging voor onze klanten.”

William van Vessem, directeur WAVE Marketing Consultancy: “Arno en ik kennen elkaar al heel erg lang. Dat is begonnen door de NIMA-C-opleiding bij SRM, die Arno heeft afgerond , waarbij ik zijn begeleidend docent was. Kortom, dus we weten heel goed van elkaar waar we goed in zijn, en waarin we elkaar aanvullen. Mijn expertise zit natuurlijk in het adviseren van marketing- en managementteams en het gezamenlijk ontwikkelen en implementeren van strategische marketingplannen. CHOICE en WAVE zijn allebei experts in marketing en strategie gebaseerd op gedegen data en insights. Door onze krachten te combineren verlengen we onze expertise en profiteren onze klanten van een naadloos aangesloten productportfolio: van onderzoek tot plan tot implementatie. Een one-stop-shop.”